EndNote X8

EndNote is bibliografische software waarmee  een persoonlijke database met bibliografische gegevens kan worden opgebouwd en beheerd. Door de koppeling van EndNote met Word kun je tijdens het schrijven literatuurverwijzingen en -lijsten in je tekst opnemen. (Klik hier voor de handleiding) 

De bibliotheek verzorgt docenteninstructies rond het gebruik van EndNote. Neem hiervoor contact op met de bibliothecaris van je opleiding of mail je verzoek naar bibliotheek@zuyd.nl.


EndNote software downloaden

BELANGRIJKE MEDEDELING:
De software mag gebruikt worden mits je de licentievoorwaarden accepteert die bij het installeren van de software staan.
In het geval van schending door een student/medewerker van deze rechten of inbreuk op deze rechten van derden en Zuyd daarop aangesproken wordt, zullen eventuele claims onvoorwaardelijk en direct worden doorgeleid naar desbetreffende student/medewerker.

Via onderstaande link kun je de EndNote software downloaden.
Je moet wel eerst inloggen met je Zuyd account.

Helaas is de X8 software voor Apple momenteel niet beschikbaar.

Download voor Windows

  • Download EndNote software (ENX8Inst.exe). Ik heb bovenstaande tekst gelezen (89.8 MB Windows)
    Let op
    Je krijgt bij het installeren (in Windows) waarschijnlijk een melding dat dit een niet betrouwbaar programma is of dat er geen Microsoft certificaat is. Je kunt het programma gewoon installeren.

    Zorg er wel voor dat er geen andere applicaties lopen (bv Word, Outlook). In dat geval klik op de Ignore optie of start Windows opnieuw. 

Download voor Apple


EndNote Links


EndNote Web