Afbeelding - Zuydlicentie EndNote stopt

Zuydlicentie EndNote stopt

De Zuydlicentie van EndNote loopt op 31 december 2018 af en zal niet verlengd worden. Dat betekent dat je voor die tijd moet overstappen naar een ander programma. Bijvoorbeeld EndNote Basic, gratis beschikbaar binnen Zuyd via Web of Science

EndNote Basic
EndNote Basic is een online versie van EndNote (in the cloud). Stap vóór de kerstvakantie over. Houd er rekening mee dat er vanaf 22 december geen ondersteuning hierbij is vanwege de vakantie. 

Klik hier om een EndNote Basic account aan te maken.

Library overzetten
Je kunt je oude library naar EndNote Basic overzetten.

Libraries samenvoegen
Binnen Endnote Basic kun je niet werken met meer dan één library. Je zult bestaande libraries dus moeten samenvoegen. De EndNote-specialisten van Zuyd Bibliotheek kunnen je hierbij helpen.

Software toch behouden?
Wil je de software toch behouden, dan moet je dat zelf regelen.
Studenten kunnen de software aanschaffen via leverancier Disc.
Medewerkers kunnen (met toestemming van hun budgethouder) via Webshop een persoonlijke licentie aanschaffen.

Software verwijderen
Na 31 december moet ook de Zuyd software van je pc of laptop zijn verwijderd. Bij pc’s en laptops in beheer van Zuyd gebeurt dit automatisch door de dienst ICT


EndNote Web


EndNote LibGuides

  • LibGuide EndNote Basic - Deze gebruikersgids bevat alle handleidingen rond het overzetten van de software naar EndNote Basic.
  • LibGuide Endnote - Deze gebruikersgids is speciaal ontwikkeld door Zuyd Bibliotheek voor gebruikers van de EndNote software.

terug naar nieuwsoverzicht